
1 brødskive (landbrød eller rugbrød)
1 majones eventuelt permesan majones
½ avocado
1 oliven- eller chili-olje
litt salat
1 posjert egg
litt spirer; bokolini, karse eller alfa/alfa
1
Starter med en skive ristet landbrød eller en skive rugbrød.
2
Smør på et lag med majones. Min favoritt er parmesan majones.
Oppskrift på egen majones kan du se her. For permesan majones har du 3 ss majones og en ss permesan som du blander godt.
3
Legg på salatblad.
Skjær opp en halv avocado i tynne skiver og legg denne på salaten.
Kryddre gjerne med litt chili-olje eller oliven olje og salt & pepper.
4
Legg et posjert egg over avocadoen. (Oppskrift på posjert egg under)
Toppes med spirer.
Ingredients
1 brødskive (landbrød eller rugbrød)
1 majones eventuelt permesan majones
½ avocado
1 oliven- eller chili-olje
litt salat
1 posjert egg
litt spirer; bokolini, karse eller alfa/alfa