Print Options:

Guacamole de Shady Mexicana

Yields1 ServingPrep Time10 minsCook Time3 minsTotal Time13 mins

 2 stk store avocado
 1 stk rødløk
 1 stk chili
 3 fed hvitløk
 1 potte eller stor kvast med koriander
 3 ss sitron
 3 ss oliven olje
 1 ts salt
 1 ts pepper
 2 ts oregano
1

Del avocadoen i to og rut den på innsiden med en smørekniv. På den måten skjærer du ikke igjennom skallet. Og det er lett å få avocadokjøttet ut i biter.

2

Del løken i små biter, hakk opp chili, hakk opp koreander, hvitløk, pepper, oregano, salt, olje og halvparten av sitronsaften.

3

Bruk en visp, og og blandt dette til en jevn masse. Jeg liker at det fortsatt er litt biter igjen.

4

Smak til med resten av sitronen. Tilsett gjerne mer om du ønsker.