Grillbrød

Etter mange reiser i USA har jeg blitt godt kjent med Texas Toast. Det er i prinsippet spiralloff med rikelig med hvitløkssmør på begge sider. Veldig godt, men blir fort litt «too much» for min gane.

Her er min utviklede versjon, som passer perfekt til gourmetpølser, grillfilèter eller kylling. 

AuthorIdaCategory

Yields1 Serving

 1 Grovbrød
 Hvitløkssmør (gjerne hjemmelaget)
 Parmesan eller Västerbotteost

1

Smør hvitløkssmør på brødskiver.

2

Rasp over rikelig med parmesan eller västerbottenost.

3

Stekes brødene på Indirekte varme på ca 200-250 gradet på grillen, til frøene er gyldne under, og smør og ost har smeltet på toppen.

4

Nytes sammen med annen grillmat.

Ingredients

 1 Grovbrød
 Hvitløkssmør (gjerne hjemmelaget)
 Parmesan eller Västerbotteost

Directions

1

Smør hvitløkssmør på brødskiver.

2

Rasp over rikelig med parmesan eller västerbottenost.

3

Stekes brødene på Indirekte varme på ca 200-250 gradet på grillen, til frøene er gyldne under, og smør og ost har smeltet på toppen.

4

Nytes sammen med annen grillmat.

Grillbrød
(Visited 7 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *